e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Ο Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Άγκυρα επισκέφθηκε το Φανάρι


Την Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου επισκέφθηκε την Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020, ο νέος Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Άγκυρα, Εξοχ. κ. Jürgen Schulz, με την ευκαιρία της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων του. 

Ο κ. Schulz έγινε εγκάρδια δεκτός από την Α. Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, με τον οποίο είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις πρωτοβουλίες και την διακονία του Οικουμενικού Πατριαρχείου και γενικότερα θέματα κοινού ενδιαφέροντος. 

Ο Εξοχ. κ. Πρέσβης συνοδευόταν από την σύζυγό του, Ευγεν. κ. Sheila Schulz και τον Εντιμ. κ. Paul Amann, Σύμβουλο Πολιτικών Υποθέσεων στην Πρεσβεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: