e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Μια κυριακάτικη Λειτουργία στο Σταυροπήγιο του Οικουμενικού Πατριαρχείου εν Κιέβω [photos]

Οι δημοσιευόμενες φωτογραφίες αποτυπώνουν την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον περικαλλή και μουσειακό Ναό του Αγίου Ανδρέου εν Κιέβω, ο οποίος -ως γνωστόν- έχει παραχωρηθεί στο Οικουμενικό Πατριαρχείο από το κράτος της Ουκρανίας, για να στεγάσει το επανασυσταθέν Σταυροπήγιο του Οικουμενικού Θρόνου στο Κίεβο. 

Είναι Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021, προεξάρχει αρχιερατικώς της Ευχαριστιακής Συνάξεως ο Πατριαρχικός Έξαρχος, Θεοφ. Επίσκοπος Κομάνων κ. Μιχαήλ (Ανισένκο) και μαζί του ο Πρωτοπρεσβύτερος Βίκτωρ Μαρτινέγκο, κληρικός της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας. 












Δεν υπάρχουν σχόλια: