e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Χριστούγεννα 2022 στην Μεγαλώνυμο Κοινότητα Σταυροδρομίου Κωνσταντινουπόλεως

Την Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022, ανήμερα των Χριστουγέννων παραβρεθήκαν παλαιοί και νέοι Εφοροεπίτροποι της Μεγαλωνύμου Κοινότητας Σταυροδρομίου της Πόλεως και γιόρτασαν από κοινού στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας. Παρακολουθήσαν τη Θεία Λειτουργία, στην οποία προεξήρχε ο Αρχιερατικώς Προϊστάμενος, Σεβ. Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέας, ο οποίος στο τέλος ευχήθηκε στους απερχόμενους και επερχόμενους Επιτρόπους της Κοινότητάς υγεία, αγάπη και δύναμη στο έργο τους.

Την ίδια ημέρα, τη Μεγαλώνυμο Κοινότητα Σταυροδρομίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος του Πέρα κ. Haydar Ali Yıldız. Ευχήθηκε στον Αρχιερατικώς Προϊστάμενο, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέα, ειρήνη, αγάπη, αλληλεγγύη και πρόοδο. Επίσης, ζήτησε να διαβιβασθούν οι ευχές του σε όλα τα μέλη της Κοινότητας δια μέσω του Προέδρου της κ. Γιώργου Παπαλιάρη και των μελών της Εφοροεπιτροπής. Η Κοινότητα τον δεξιώθηκε στο πλαίσιο του κλίματος των ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: